Swansea menetti aiemmin viikolla kapteenin ja keskuspuolustajansa Ashley Williamsin Evertoniin. Nyt seura etsii miehelle korvaajaa, ja katseet ovatkin kääntyneet Jason Denayeriin. Asiasta uutisoi South Wales Evening Post.

21-vuotias Belgian maajoukkuepuolustaja ei ole onnistunut murtautumaan Cityn kokoonpanoon, eikä asiaan näy muutosta. Seura hankki nimittäin vielä John Stonesin isolla rahalla Evertonista, ja mies kiilaa varmasti Denayerin edelle.

Swansea puolestaan etsii topparia, johon Denayer voisi olla sopiva ratkaisu, sillä pelaaja on lehtitietojen mukaan valmis lähtemään seurastaan. Viime kauden belgialainen vietti lainalla Galatasarayssa, jossa puolustaja ehti pelata 17 ottelussa.

– Tarvitsemme keskuspuolustajan, mutta olen aina sanonut, että olen tyytyväinen ryhmääni. Meillä on lista (pelaajista), muttei kiirettä tässä siirtoikkunassa, Swansea-manageri Francesco Guidolin kertoi.

Swansean lisäksi tiettävästi Bournemouth, Sunderland ja Galatasaray ovat esittäneet kiinnostustaan belgialaistopparia kohtaan.

Denayer ei ole päässyt pelaamaan yhtäkään Valioliiga-ottelua Man Cityn paidassa. Belgian maajoukkueessa nuorukainen on esiintynyt seitsemästi.