Valioliiga-kauden ensimmäinen ottelu pelattiin Hullissa, jonne vieraaksi matkasi hallitseva mestari Leicester. Suuria mahdollisuuksia ei kotijoukkueelle ennakkoon povattu; se on ollut suurissa vaikeuksissa saada edes pelaavaa kokoonpanoa kasaan, minkä lisäksi manageri Steve Bruce jätti seuran juuri kauden alla. Virkaa tekevä luotsi Mike Phelan näki kuitenkin joukkueensa menevän koppiin kolme pistettä mukanaan.

Kauden avausmaali merkittiin Adama Diomanden nimiin, kun pelikello näytti aikaa 45+2. Leicester nousi tasoihin heti toisen jakson alkajaisiksi melko kyseenalaisella rangaistuspotkulla, jonka hoiti asianmukaisesti verkon perukoille Riyad Mahrez.

57. minuutilla kuitenkin iski ottelun hahmoihin kuulunut Robert Snodgrass 16 metristä, ja hänen maalinsa jäi ottelun viimeiseksi. Tiikerit 2, Ketut 1. Hetkellisesti sarjataulukon kärjessä Hull, viimeisenä Leicester.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta sitten kauden 1989-1990, kun hallitseva mestari hävisi avausottelunsa.

Gary Lineker

@GaryLineker
Leicester become the first ever reigning @premierleague champions to lose their opening fixture of the following season. That's pants!