Manchester City on Mundo Deportivon mukaan päässyt henkilökohtaisista ehdoista sopuun Barca-vahti Claudio Bravon kanssa.

Manchester City on etsinyt koko kesän siirtomarkkinoilta maalivahtia. Seura tavoitteli aluksi Barcelonasta Marc-André ter Stegeniä maalilleen, mutta siirto kariutui saksalaisvahdin valtavaan ulosostopykälään, joka on 80 miljoonaa euroa. Nyt seura onkin siirtänyt lehtitietojen mukaan katseen seuran toiseen maalivahtiin Claudio Bravoon.

Cityn maalivahteina toimii tällä hetkellä Joe Hart ja Willy Caballero, mutta manageri Pep Guardiola ei tiettävästi halua rakentaa joukkuettaan näiden pelaajien varaan. Lauantaina alkaneessa sarja-avauksessa Hart putosi yllättäen vaihtopenkille. Guardiolan mukaan kyseessä oli kuitenkin vain yksittäinen valinta (lue uutinen).

Chilen maajoukkuemaalivahdin ulosostopykälä on 40 miljoonaa euroa, mutta tiettävästi City voisi saada pelaajan halvemmalla itselleen.

Bravon voi nähdä sunnuntaina kehissä Espanjan Supercup -ottelussa, kun seura kohtaa Sevillan kello 23.00.