Manchester United aloitti kautensa vierasottelulla Bournemouthia vastaan. Vaisun avausjakson jälkeen peli hieman piristyi, ja United nappasi lopulta 1-3-vierasvoiton.

United ja Bournemouth pelasivat tasaisen avauspuoliskon. Hyviä maalintekotilanteita ei paljoa nähty, mutta esimerkiksi 26. minuutilla Wayne Rooney oli lähellä maalintekoa. Lopulta viisi minuuttia ennen taukoa nähtiin melkoinen lahjamaali. Bournemouthin kapteeni Simon Francis antoi epäonnistuneen syötön maalivahti Artur Borucille, ja Juan Mata ehti tilanteeseen väliin. Bournemouth-vahti pysäytti kuitenkin tilanteen, mutta paikalla juossut Francis sähläsi pallon jälleen tarjolle. Mata kiitti tästä ja siirsi pallon tyhjään maaliin.

Toisella puoliajalla Bournemouth aloitti vahvasti, muttei päässyt kuitenkaan maalintekopaikoilla. 59. minuutilla Rooney lopulta onnistui maalinteossa. Anthony Martialin epäonnistunut laukaus löysi takatolpalta Rooneyn, joka puski seuransa kahden maalin karkumatkalle. Vain viisi minuuttia myöhemmin helisi jälleen. Tällä kertaa Zlatan Ibrahimovic avasi maalihanansa Valioliigassa. Ruotsalaisen tarkka laukaus Bournemouth-puolustajan jaloista painui vasempaan alakulmaan. Myös tähän maaliin syötön antoi Martial.

69. minuutilla Bournemouth pääsi kaventamaan. Adam Smith sai pallon itselleen 16-alueen sisällä ja laukoi pallon upeasti oikeaan yläkulmaan.

Näiden tapahtumien jälkeen mainitsemisen arvoista oli, että Henrikh Mkhitarjan teki debyyttinsä Valioliigassa tultuaan kentällä viimeiseksi vartiksi. Tämän jälkeen ei maaleja enää nähty, ja United kaappasi vieraspisteet mukaansa.

Man United kohtaa seuraavaksi kotonaan 19. elokuuta Southamptonin. Bournemouth puolestaan matkaa 21. elokuuta West Hamin vieraaksi.