Crystal Palace on ollut Liverpoolin Christian Benteken kintereillä jo pitkään. Manageri Jürgen Klopp on kuitenkin toistuvasti sanonut, että pelaaja ei lähde halvalla. The Guardianin mukaan myös viimeisin tarjous belgialaisesta on ollut liian matala Merseysiden näkökulmasta. Tietojen mukaan nyt hylätty tarjous on ollut lisineen noin 35 miljoonan euron luokkaa.

Palacen ensimmäinen tarjous oli lähes 29 miljoonaa euroa, ja siihen nyt esitetty korotus ei siis ollut Liverpoolille riittävä. Myös West Bromwichin sanotaan olevan Benteken perässä, mutta tämä itse siirtyisi mieluummin Lontooseen. Liverpoolissa hänelle ei liene luvassa peliaikaa, joten siirtoikkunan lopun lähestyessä jotain voidaan odottaa tapahtuvan.

Etelä-Lontoolaisten viimeisin tarjous tehtiin maanantaina, jolloin varmistui Yannick Bolasien siirtyminen seurasta Evertoniin. Bolasien myyntisumman ymmärretään nousevan kaiken kaikkiaan noin 35 miljoonaan euroon. Manageri Alan Pardew haluaa kiinnittää vielä kaksi uutta hyökkääjää lähtijöiden tilalle; Mile Jedinakin siirron Aston Villaan uskotaan vahvistuvan vielä tänään.