Juventuksen Roberto Pereyra on siirtymässä Watfrodiin. Asiasta uutisoi The Guardian.

Lehden mukaan siirtosumma on asettumassa 12 miljoonaan euroon. Tiettyjen ehtojen täyttyessä summa voisi nousta 15 miljoonaan.

Siirto olisi tuttua Pozzoa. Pozzon perhe omistaa sekä Watfordin että Udinesen. Pelaajia on vuosien varrella paljon kierrätetty seurojen välillä. Pereyrakin on tuttu mies Pozzoille, sillä hän pelasi Udinesessa kaudet 2011-14.

Pereyra on 25-vuotias keskikenttäpelaaja, joka pystyy operoimaan kymppipaikalla, keskikentän keskustassa ja molemmilla laidoilla. Viime kaudella loukkaantumiset häiritsivät, ja hän sai vyölleen vain 16 ottelua. Argentiinan maajoukkueessa Pereyra on pelannut 10 ottelua. Hän oli mukana kesän 2015 Copa Américassa, jossa maa sijoittui hopealle.

Pereyra ei välttämättä jäisi Watfordin kesän viimeiseksi hankinnaksi. Joukkueen tuore manageri Walter Mazzarri sanoi lehdistötilaisuudessa ennen viikonlopun ottelua, että uusi hankintoja on luvassa.

– Seura on antanut minulle mahdollisuuden edetä kahden tai kolmen uuden pelaajan hankkimisessa. Heidän mukaansa se ei ole ongelma, jos tarvitsemme vahvistuksia. Mielestäni me tarvitsemme. En mene sen enempää yksityiskohtiin, mutta todennäköisesti tarvitsemme pelaajan puolustukseen, keskikentälle ja hyökkäykseen.