Watford vahvisti hankkineensa Roberto Pereyran Juventuksesta. Keskikenttäpelaaja siirtyy Vicarage Roadille viiden vuoden sopimuksella.

25-vuotias Pereyralla siirtyi italialaiseen Udineseen kotimaansa River Platesta vuonna 2011. Udinese ja Juventus ovat sittemmin pallotelleet Pereyraa edestakaisin. Kesällä 2014 hänet lainattiin torinolaisseuraan. Lainan päätyttyä hän palasi takaisin Udineseen kesäkuun viimeisenä päivänä 2015. Seuraavana päivänä Juventus osti argentiinalaisen oikeudet itselleen 14 miljoonan euron siirtosummalla.

Hyökkäävä keskikenttämies ehti pelata lähes 70 ottelua Juventuksessa, ja voittaa sekä Serie A:n että Coppa Italian kahtena peräkkäisenä kautena. Hän pelasi myös Mestarien liigan finaalissa 2015, kun Juventus hävisi Barcelonalle Berliinissä.

Argentiinan maajoukkueessa Pereyra on pelannut 10 ottelua. Viimeisin peli on viime vuoden syyskuulta.

Pereyra on lyhyen ajan sisään toinen vahvistus Watfordille. Seura tiedotti eilen illalla Younès Kaboulin kanssa tehdystä sopimuksesta (lue uutinen).

Toimittajan sana

Pereyra on nopea pelaaja, joka omaa hyvän syöttötaidon. Hän pelaa lähtökohtaisesti hyökkäävässä roolissa keskikentän keskikaistalla. On mielenkiintoista nähdä, mille pelipaikalle – ja kenen tilalle – Walter Mazzarri Pereyran asettaa. Argentiinalainen on joka tapauksessa hyvin mahdollisesti avauksen mies.