Mestarien liigan karsintojen playoff-kierroksen toiset osaottelut pelattiin tiistaina ja keskiviikkona. Ainoana joukkueena Valioliigasta oli mukana Manchester City, joka kohtasi omassa parissaan romanialaisen Steaua Bukarestin. Ensimmäisen ottelun Citizens hoiti nimiinsä murskaavin 0-5-lukemin, joten toiseen osaotteluun ei jäänyt juurikaan panosta.

Ottelun suurin mielenkiinto kiinnittyi Joe Hartiin ja Yaya Touréen. Lähtöhuhuissa oleva kaksikko oli ensimmäistä kertaa Cityn avauksessa, ja ylipäätään kentällä kuluvan kauden virallisissa otteluissa.

Ottelun ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana, mutta englantilaiset korkkasivat maalitilinsä 56. peliminuutilla. Jesús Navas keskitti pallon komean kuvion päätteeksi maalin eteen Fabian Delphille, joka puski pelivälineen verkon perukoille.

Fauzi firman hidayat (I-man)

@__firman12
Retweeted ManCityPhotos (@ManCityPhotos):

GOAL! Delph makes it 1-0 to City! fb.me/JCLE97Ox

1-0 jäi myös ottelun lopputulokseksi, ja City eteni Mestarien liigan lohkovaiheeseen yhteismaalein 6-0. Lohkovaiheen arvontatilaisuus suoritetaan Monacossa torstaina 25.8. kello 19.00 Suomen aikaa.