Watford on päässyt Newcastlen kanssa sopuun Daryl Janmaatin siirtosummasta. Asiasta uutisoi Sky Sports.

Skyn mukaan Watford maksaa oikeasta laitapakista 7,5 miljoonaa puntaa eli noin 8,75 miljoonaa euroa. Nyt pitäisi tiettävästi enää läpäistä lääkärintarkastus.

27-vuotias Janmaat siirtyi Feyenoordista Newcastleen kaksi vuotta sitten. Hän oli sekä kaudella 2014-15 että 15-16 selkeä ykkösvaihtoehto Newcastlen puolustuksen oikealle laidalle. Hollannin maajoukkueessa Janmaat on pelannut 27 kertaa.

Toimittajan sana

Janmaat ei ole erityisen nopea, mutta hän jaksaa sahata laitaa ylös, alas. Sikäli hollantilainen voisi olla sopiva pelaaja Walter Mazzarrin laiturin rooliin. Tuolla paikalla on kauden ensimmäisissä otteluissa pelannut Nordin Amrabat, joka taas voisi siirtyä vasemmalle laidalle José Holebasin tilalle.