Sunderland-puolustaja Lamine Koné on yhdistetty pitkin kesää Evertoniin. Toffeesin on puhuttu olevan valmis maksamaan 27-vuotiaasta Norsunluurannikon maajoukkuemiehestä 25 miljoonaa euroa.

Sunderland-manageri David Moyes ei kuitenkaan ole valmis luopumaan Konésta. Skotin mukaan korvaajan saaminen Toffeesin tarjoamalla rahalla olisi mahdotonta.

– Koné jää. Olen hylännyt Evertonin tarjouksen, Sain sen jo kaksi viikkoa sitten ja olisin voinut saada rahat jo tuolloin. Näillä hinnoilla olisi kuitenkin vaikea korvata Lamine. Jos emme saa hyvää korvaajaa, en tule koskaan suostumaan siirtoon, Moyes kommentoi The Guardianille.

Moyesin mukaan Sunderlandin on rajallisen budjettinsa myötä vaikea saada vahvistuksia. Skotti kuitenkin uskoo muutaman uuden hankinnan toteutuvan ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

– Olen luottavainen, että saamme muutaman hankinnan ennen syyskuun ensimmäistä päivää. Pelaajien laatu joita Sunderland voi tällä hetkellä saada, ei kuitenkaan ole samaa tasoa mitä itselläni on ollut Valioliigassa. Ei edes lähellä sitä. Katsotaan vaikka, miten paljon kilpailijamme ovat käyttäneet. Meidän on toimittava eri tavalla.