Mario Balotellia viedään seuraavaksi Ranskaan.

Liverpool-hyökkääjän kintereillä on OGC Nice, jonka valmentaja Lucien Favre vahvisti torstaina, että seura on kiinnostunut italialaisesta. Balotelli ei osallistunut Liverpoolin harjoituksiin torstaina, sillä hän oli jo matkustanut Ranskaan keskustelemaan mahdollisesta Ligue 1 -pestistä.

– En tunne Balotellia henkilökohtaisesti, mutta jos hän liikkuu ja haluaa auttaa nuorempia, niin miksi ei. Jos hän ei halua juosta, niin sitten hänen ei kannata tulla, Favre kertoi lehdistötilaisuudessa.

Balotelli siirtyi Liverpooliin kaksi vuotta sitten 16 miljoonalla punnalla. Hän pääsi kentälle vain 28 pelissä ja teki niissä neljä maalia. Viime kauden italialainen pelasi lainasopimuksella AC Milanissa, eikä hänelle sen jälkeen ole löytynyt tilaa Jürgen Kloppin Liverpoolissa.

Balotellia on viety kesän aikana useisiin seuroihin hänen kotimaassaan. Myös sveitsiläinen Sion on ollut hänestä kiinnostunut. Balotelli on pelannut uransa aikana vain Englannissa ja Italiassa. Liverpoolin ja AC Milanin lisäksi hän on edustanut Inter Milania, Manchester Cityä ja Lumezzanea.