Manchester Cityn David Silva oli tarkassa vireessä Espanjan harjoitusottelussa. Keskikenttämies iski joukkueen molemmat osumat kun se kaatoi Belgian 2-0. Toinen maaleista nosti Silvan maajoukkueelle tehdyssä maalimäärässä tasoihin legendaarisen Emilio Butraguenon kanssa – lukema on nyt 26.

WhoScored.com

@WhoScored
David Silva: Has now scored as many goals (2) in 62 mins vs Belgium as he had in his last 15 apps for Spain #BELSPA

AS USA

@English_AS
And with that, @21LVA pulls level with Emilio Butragueño on goals at full international level for Spain - 26

Ranskalle puolestaan maalin mieheen iskivät Manchester Unitedin Anthony Martial ja Arsenalin Olivier Giroud, ottelussa Italiaa vastaan. He ehtivät upottaa tilanteensa Gianluigi Buffonin taakse; toisen jakson aluksi veteraani teki tilaa 17-vuotiaalle etunimikaimalleen Donnarummalle. Giroud ja Martial otettiin myös puoliajalla vaihtoon. Ottelu päättyi lukemiin 1-3. Italian maalista vastasi Southamptonista Kiinaan siirtynyt Graziano Pelle, Ranskan viimeisen osuman iski Paris Saint-Germainin Layvin Kurzawa. Usein tehottomuudesta syytetty Giroud jatkaa kriitikoille vastaamistaan; tänään syntynyt maali oli pelaajan maajoukkueuran 21.

Squawka

@Squawka
Olivier Giroud has scored 6 goals in his last 8 games for France.

In form for Les Blues.

Hollanti hävisi ottelunsa Kreikalle 1-2. Oranjen maalin teki Liverpooliin kesällä siirtynyt Georginio Wijnaldum.