Ennen kautta vahvimmin putoajaehdokkaitten joukkoon veikattu Hull City on yllättänyt kaikki vahvalla alullaan. Kolmen pelatun kierroksen jälkeen joukkue on kuudella pisteellään sarjataulukon viides. Sen toistaiseksi ainoa tappio tuli lisäajan maalilla Manchester Unitedille.

Seura menetti vain vähän ennen kauden alkua managerinsa Steve Brucen, jonka paikan otti väliaikaisella mandaatilla Mike Phelan. Täydet 270 minuuttia alkaneesta kaudesta pelannut toppari Curtis Davies näkisi mielellään ratkaisun jäävän pysyväksi.

Daviesin oma kausi on myös käynnistynyt loistavasti. Onhan puolustaja ehdolla kuukauden pelaajaksi Valioliigassa.

– En itse asiassa ollut paikalla, kun manageri jätti seuran. Se oli ehdottomasti iso shokki. Lähtöään edeltävänä päivänä hän pyysi minut sivuun harjoituksissa ja pyysi luomaan uskoa joukkueeseen. Varmistamaan, että kaikki tiesivät hänen tekevän kaikkensa tuodakseen vahvistuksia rinkiin. Oli todella turhauttavaa kuulla, että hänen yrityksensä eivät onnistuneet, ja lopputuloksena oli lähtö seurasta.

– Phelanin jatko kanssamme on ollut todella iso asia. Hän on ollut edustusjoukkueen valmennuksessa mukana nyt puolitoista vuotta, ja jatko on taannut mielentilaamme tietynlaista rentoutta.

Kysyttäessä, antaisiko luottopuolustaja tukensa Phelanin jatkolle työssä, tämä ei epäröi hetkeäkään.

– Sataprosenttisesti. Pelaamisemme hänen alaisuudessaan on toiminut hyvin, olemme olleet positiivisia ja voitontahtoisia.

Lähde: Sky Sports