Liverpool on yhä kiinnostunut Saksan Bundesligassa pelaavista nuorukaisista Mahmoud Dahoudista ja Christian Pulisicista, kertoo Liverpool Echo. Liverpool-käskyttäjä Jürgen Klopp havitteli molempia pelaajia Anfieldille jo tänä kesänä, mutta saksalaisseurat eivät olleet halukkaita myymään tulevaisuuden toivojaan.

Borussia Mönchengladbachissa pelaavalle Dahoudille ei annettu lähtölupaa seuran myytyä keskikenttäpelaajansa Granit Xhakan Arsenaaliin. 20-vuotiaan saksalaisen odotetaan kuitenkin jättävän Bundesligan keväällä 2017, kun hänen nykyinen sopimuksensa päättyy. Liverpool toivoo herättävänsä Dahoudin kiinnostuksen ensi kesänä, ainakin jos seura pelaa Mestarien liigassa.

Yhdysvaltalainen Pulisic puolestaan liittyi Borussia Dortmundin akatemiaan tammikuussa 2015, kun Klopp vielä oli seuran manageri. Yhdentoista miljoonan punnan (noin 13 miljoonan euron) tarjous Pulisicista ei riittänyt Dortmundille, jonka sopimusta saksalaisseuran kanssa on jäljellä kaksi vuotta.

Sekä Dahoud että Pulisic tuskin jättävät seurojaan vielä tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta Liverpool on valmis odottamaan kesään 2017 asti saadakseen haluamansa nuorukaiset.