Valioliiga-seurojen oli ilmoitettava lopulliset pelaajalistansa tälle kaudelle – tai ainakin jaksolle ennen tammikuun siirtoikkunaa – eilen torstaina. Liverpoolin listalta löytyy viimeaikaisiin puheisiin nähden hieman yllättäenkin muun muassa Mamadou Sakhon nimi.

Manageri Jürgen Klopp kehotti vielä alkuviikosta Ranskan maajoukkuepuolustajaa etsimään peliaikaa toisesta seurasta. Sakho kuitenkin kieltäytyi kunniasta ja päätti jäädä Merseysidelle. Manageri lähetti kesällä pelaajan kurinpidollisista syistä kotiin kautta valmistelleelta leiriltä Yhdysvalloista. Pariisilaissyntyinen 26-vuotias yhdistettiin siirtoikkunassa myös Stokeen, mutta tämä kieltäytyi siirrosta.

Nyt Sakho on mukana Liverpoolin ilmoittamassa listassa. Sama koskee toista puolustajaa, portugalilaista Tiago Iloria, jolle seura ei löytänyt siirtoikkunassa ottajaa muualta.

Liverpoolin kokonainen lista (alle 21-vuotiaita pelaajia ei tarvitse ilmoittaa):

Roberto Firmino
Emre Can
Nathaniel Clyne
Philippe Coutinho
Jordan Henderson
Tiago Ilori
Danny Ings
Loris Karius
Ragnar Klavan
Adam Lallana
Dejan Lovren
Sadio Mane
Alexander Manninger
Joel Matip
Simon Mignolet
James Milner
Alberto Moreno