Huolimatta lukuisista spekulaatioista Tony Pulis ei ole jättämässä West Bromwich Albionin managerin pallia, kertoo Sky Sports. Pulisin huhuttiin perjantaiaamuna olevan huolissaan tulevaisuudestaan seurassa, sillä tapahtumat siirtoikkunan aikana eivät miellyttäneet seurajohtoa.

West Bromwich sai riveihinsä Hal Robson-Kanuun ilmaiseksi ja Allan Nyomin neljällä miljoonalla punnalla (noin 4,7 miljoonalla eurolla). Aiemmin seuraan olivat liittyneet Nacer Chadli, Matt Phillips ja Brendan Galloway. Seura käytti siirtoikkunan aikana 22,5 miljoonaa puntaa (noin 27 miljoonaa euroa), mikä on viidenneksi vähiten koko Valioliigassa.

Spekulaatiot Pulisin ja West Bromwichin yhteisen taipaleen jatkumisesta kiihtyivät torstaina, kun seuran puheenjohtaja John Williams otti Sky Sportsissa kantaa Pulisin valikoivaan otteeseen siirtomarkkinoilla. Hän kehotti seuraa olemaan tammikuun siirtoikkunan aikana ”valmiina toimimaan”.

– Emme saaneet haluamaamme laadukasta keskikenttäpelaajaa, emmekä toista hyvää kärkipelaajaa, Williams harmitteli.

– Päävalmentajamme Tony Pulis on hyvin valikoiva ja tarkka hankittavien pelaajien suhteen, Williams kertoi puolestaan seuran tiedotteessa.