Saksalaislehti Express paljastaa, että Liverpool on lähettänyt kykyjenetsijänsä Pohjanmaalle seuraamaan tiistaina kl0 19 alkavaa Suomen ja Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkueiden välistä EM-karsintaottelu. Näytönpaikka on varmasti maukas Simon Skrabbille tai Moshtagh Yaghoubillekin, mutta suomalaispelaajien sijaan scouttien kiikarissa on erityisesti vierasjoukkueen lahjakas keskikenttäpelaaja Mahmoud Dahoud.

Jürgen Kloppin kerrotaan tehneen jo sulkeutuneessa siirtoikkunassa Mönchengladbachille 30 miljoonan euron tarjouksen 20-vuotiaasta Dahoudista, mutta turhaan. Mönchengladbachin urheilujohtajan Max Eberlin mukaan Dahoud ”ei ole myytävänä”. Saman vastauksen saksalaisseuralta sai myös Paris Saint Germain, mutta tilanteen uskotaan olevan tammikuun siirtoikkunassa toinen.

Saksalaislähde paljastaa, että Dahoudin sopimuksessa on tulevana kesänä voimaan astuva ulosostoklausuuli, jonka arvo on vain 10 miljoonaa euroa. Siis pilkkahinta esitettyihin tarjouksiin nähden. Dahoudin sanotaan myös olevan haluton jatkamaan sopimustaan, joten edellytykset siirrolle tammikuussa ovat olemassa.

Nuorelle keskikenttäpelaajalle epätietoisuus tulevaisuudesta ei ole välttämättä hyvää tehnyt, sillä alkaneella kaudella Dahoud ei ole pelannut vielä kertaakaan täysiä minuutteja Mönchengladbachin riveissä.