BBC Nottinghamin mukaan entinen Arsenal-hyökkääjä Nicklas Bendtner on lähellä siirtoa Mestaruussarjaa pelaavaan Nottinhgam Forestiin. Siirron toteutuessa tanskalaisesta tulisi Suomen maajoukkuepuolustaja Thomas Lamin seuratoveri.

28-vuotias Bendtner on vapaa agentti jätettyään Bundesliigan Wolfsburgin aiemmin tänä vuonna. Sosiaalisessa mediassa ja kotimaansa juorulehdistössä suoranaiseksi karikatyyriksi itsensä saattanut hyökkääjä teki Arsenalille 45 maalia vuosien 2005 ja 2014 välillä, mutta oli myös lainalla Sunderlandissa, Birmingham Cityssä ja Juventuksessa sopimuksensa aikana.

Arsenal-leirin kuiva huumori asian suhteen kukkii jo – Gunners kohtaa Forestin 20. syyskuuta Liigacupin kolmannella kierroksella.

Tim Stillman

@Stillmanator
At least we already know how we're getting knocked out of the League Cup.

Guardian sport

@guardian_sport
Nicklas Bendtner in advanced talks to join Nottingham Forest theguardian.com/football/2016/…