Chelsea lainasi brasilialaislupaus Lucas Piazonin, 22, sarjaporrasta alempana pelaavaan Fulhamiin ennen siirtoikkunan umpeutumista.

Piazonille lainapesti on jo viides viiden viimeksi kuluneen vuoden aikana. Moni muukin on vastaavassa tilanteessa Stamford Bridgellä, kun tie edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon on tukossa.

Hyökkäyspäässä eri pelipaikoilla pelaavan Piazonin sopimus Fulhamin kanssa ulottuu alustavasti tammikuulle asti. Aiemmin hän on käynyt lainalla Málagassa, Vitessessä, Frankfurtissa ja Readingissa.

– Toivottavasti pystyn tekemään hyvää työtä Fulhamissa. Se on hyvä ja perinteikäs seura. He ovat aloittaneet kauden hyvin, Piazon sanoo Daily Mailin haastattelussa.

– Sitten minun on pysyttävä enemmän kuin yhden vuoden ajan seurassa, joka näkee minut omana pelaajana – ei Chelseasta tulleena pelaajana, joka palaa jonakin päivänä takaisin Chelseaan, hän jatkaa.

– Olen väsynyt siirtymään ulkomaille. Yksi, kaksi, kolme lainaa – ehkä se on riittävästi. Minun on aika pysyä jossakin pidempään kuin yhden vuoden ajan. Kun he tietävät sinun pysyvän kaikesta huolimatta, ihmiset katsovat sinua eri silmin.

Kymmeniä Chelsean pelaajia on tällä hetkellä lainalla muissa seuroissa useissa eri maissa.

– Ei ole järkeä lähteä lainalle koko ajan. Minun kokemukseni mukaan se ei ole hyvä asia kenellekään pelaajalle – tai muiden poikien mielestä. En näe sitä enää positiivisena asiana. Joka vuosi eri paikassa oleminen ei ole minulle hyvä asia 22-vuotiaana, Piazon kertoo Daily Mailille.

– On vaikeata saada paikkaa joukkueesta. Heillä on omat pelaajansa. Sinä teet parhaasi, yrität saada paikan joukkueesta, minuutteja kentällä, tehdä ja luoda maaleja. Voit tehdä vain sen.

Piazonilla ei ole ollut juurikaan mahdollisuutta keskustella Chelsean uuden managerin Antonio Conten kanssa.

– Emme ole puhuneet paljon, emmekä ole keskustelleet mitään jalkapallosta.