Southamptonin manageri Claude Puel kertoi joukkueensa tilanteesta ennen lauantain matkaa Arsenalin vieraaksi Emiratesille. Tärkeintä antia oli kahden joukkueen avainpelaajan paluu kokoonpanoon.

Maalivahti Fraser Forster palasi etuajassa maajoukkueen Slovakia-otteluun valmistaneelta harjoitusjaksolta vaivojen vuoksi, mutta on managerin käytettävissä tälle viikonlopulle.

– Hän on pelikunnossa, ilman muuta. Oli myös mukavaa kuulla, että Alex McCarthy kutsuttiin maajoukkueen mukaan Fraserin tilalle. On hyvä, että joukkueella on kaksi kovaa maalivahtia.

Kuluvan vuoden helmikuussa Arsenal menetti viimeisiä mahdollisuuksiaan Valioliigan voittoon suurelta osin juuri Forsterin ansiosta. Ottelu Emiratesilla päättyi pitkälti 28-vuotiaan pelastuksien ansiosta maalittomaan tasapeliin.

Toinen tärkeä pelaaja Puelin rosterissa on puolustaja Ryan Bertrand, joka on nyt ensi kertaa kaudella managerin käytettävissä sarjaotteluun.

– Ryan on hyvässä kunnossa, ja harjoitellut tiukasti päästäkseen taas kokoopanoon. Kaikki maajoukkuekomennuksilla olleet pelaajamme ovat tällä hetkellä terveinä, ranskalainen iloitsi.