Arsenalin Lucas Pérez tulee aiheuttamaan hankaluuksia Valioliigan puolustajille, varoittelee miehen seuratoveri Shkodran Mustafi Sky Sportsille antamassaan haastattelussa.

– Häntä vastaan on ikävä pelata. Hän on taitava hyökkääjä, ja hänellä on kaikki ne ominaisuudet, joita hyvä hyökkääjä tarvitsee, Mustafi varoitteli.

Espanjalainen Pérez on onnistunut vakuuttamaan seurakaverinsa taitavuudestaan viikossa, sillä molemmat liittyivät lontoolaisseuran riveihin siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Mustafin mukaan Pérezin kanssa on helppo pelata, sillä tämä ei vain juokse ympäriinsä odotellen syöttöä.

– Hän tekee paljon töitä joukkueelle. Hän on oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kuten La Ligassa pelatessaankin. Pelasin siellä kaksi vuotta ja tiedän, kuinka hankalaa maalin tekeminen siellä on, Mustafi totesi.

Mustafi ja Pérez ovat molemmat Arsenalin tuoreita hankintoja. Kaksikko on toisilleen tuttu jo aiemmilta kausilta La Ligasta, sillä Pérez saapui Emirates Stadiumille Deportivo La Corunasta ja Mustafi Valenciasta. Arsenal kohtaa lauantaina kotonaan Southamptonin.

Pérezille tolppien väliin osuminen ei ollut Espanjassakaan vaikeaa, sillä kahden kauden aikana mies iski La Ligassa 24 maalia.