Machester Cityn hyökkääjä Raheem Sterling on valittu Valioliigan elokuun kuukauden pelaajaksi. Valinta oli Sterlingille hänen uransa ensimmäinen. Taakse jäivät Chelsean Eden Hazard, paikallisvastustajan Antonio Valencia sekä Hull Cityn Curtis Davies.

– Olen iloinen voittaessani EA Sportsin elokuun kuukauden pelaaja -palkinnon. Joukkueemme on saanut huikean alun kaudelleen, ja tämänkaltainen tunnustus siitä on tervetullut. Henkilökohtaisen tunnustuksen saaminen on hienoa, mutta onnistuminen on kiinni joukkueesta, Sterling kiitteli palkinnon saadessaan.

Sterling on onnistunut alkukauden peleissä maalinteossa kahdesti ja antanut yhden maaliin johtaneen syötön. Nuorukainen toivoo Cityn pystyvän tekemään täydellistä tulosta läpi kauden – mukaan lukien lauantain derby Manchester Unitedia vastaan.

– Kausi on vasta alussa ja matka tulee olemaan pitkä. Toivon, että tämä on merkki tulevasta ja kauden lopuksi meillä on mestaruuspokaali käsissämme.