Watford nappasi kauden ensimmäisen kolmen pisteen voiton West Hamista tavalla, jota seuran päävalmentaja on yrittänyt joukkueeseen istuttaa. Seura on napannut neljä pistettä pelaamastaan neljästä ottelusta, mutta sen sarjaohjelma on ollut hankala. Watford on kohdannut Southamptonin, Chelsean ja Arsenalin. Ensin mainitun kanssa se pelasi 1-1-tasapelin.

– Meillä on ollut kova alku, kenelläkään muulla ei ole ollut samanlaista. Neljä pistettä on hieno suoritus. Meidän ei pidä kuitenkaan pelätä vastustajia. Me olemme Watford ja kuulumme Valioliigaan, joukkueen kapteeni Troy Deeny kertoi TalkSPORT:ille.

Myös kapteeni itse onnistui maalinteossa lauantaina. Se todisti miehelle itselleen hänen kuuluvan Valioliigaan.

– Astelen joka peliin ajatellen ”olen Troy Deeney ja näytän teille, mihin pystyn.

Valon Behrami oli yksi Deeneyn tutkapareista West Hamia vastaan. Yhdessä kaksikko piti huolen siitä että vastustajan Dimitri Payet ei päässyt muuttamaan ottelun kulkua.

– West Ham alkoi tehdä temppujaan puolentunnin pelin jälkeen, se oli hieman railakasta. Heitä pitää kiittää siitä, että he pitivät pelin elossa. Ensimmäisen puoliajan kaksi maalia kertoi meille kuitenkin, että ottelussa on vain yksi voittajasuosikki. Toisella jaksolla olimme dominoivampia, voitimme kaksintaisteluita ja teimme vielä kaksi hienoa maalia, Deeney iloitsi.