Italialainen Milan News on paljastanut, että West Ham tavoitteli riveihinsä muitakin nimivahvoja hyökkääjiä kuin lopulta saamansa italialaisen Simone Zazan. AC Milanin kolumbialaiskärki Carlos Bacca mietti siirtoa Valioliigaan vakavasti, mutta jäi lopulta kuitenkin Italiaan.

-Meidän listallamme olivat Alexandre Lacazette, Simone Zaza, Carlos Bacca ja Michi Batshuayi. Tiesin, että heidän ostamisensa olisi vaikeaa. Halusimme Zazan jo viime syyskuussa, mutta Juventus ei ollut aikeissa myydä häntä. Sitten käännyimme Lacazetten ja seuraavaksi Baccan puoleen, mutta me emme olleet Baccan ykkösvaihtoehto, West Ham – manageri Slaven Bilic kertoo.

-Hän odotti tarjousta Arsenalilta tai Atlético Madridilta, mutta kun sellaista ei kuulunut, hän päättikin jäädä Milanoon. Meitä se ei haittaa, koska saimme Zazan, joka oli jo vuosi sitten ykkösvaihtoehtomme, Bilic päättää.

Carlos Bacca on tehnyt viimeisen neljän kauden aikana yhteensä 77 liigamaalia Club Bruggessa, Sevillassa ja AC Milanissa.