Englannin alasarjajalkapalloilussa koettiin maanantaina valitettava kuolemantapaus, kun Shaw Lanen 26-vuotias puolustaja Daniel Wilkinson menehtyi saatuaan sairaskohtauksen kesken ottelun. Barnsleyssa pelaava joukkue palloilee Englannin kahdeksanneksi korkeimmalla sarjatasolla Northern Premier League Division One South -liigassa.

Shaw Lane johti ottelua 2-0, kun Wilkinson lyyhistyi kentän pintaan tunnin pelin jälkeen. Häntä hoidettiin ensin kentällä, ja lopulta hänet todettiin kuolleeksi sairaalassa.

-Hän oli hieno poika. En tiedä, miten jatkamme tästä. Se on musertavaa. Me kaikki menimme hänen mukaansa sairaalaan, seuran manageri Craig Elliot totesi BBC:lle.

Wilkinson aloitti jalkapallouransa valioliigaseura Hull Cityn organisaatiossa ja sai ensimmäisen ammattilaissopimuksensa vuonna 2010. Sittemmin tie oli vienyt alemmille sarjaportaille.

Viikonvaihde oli jalkapallorintamalla erityisen synkkä, sillä sunnuntaina uutisoitiin Burkina Fason maajoukkueessakin esiintyneen Ben Idrissa Dermen menehdyttyä Ranskan Cupin alkukierrosten ottelussa.