Arsene Wengerin mielestä Arsenalin tämän hetkinen kokoonpano on valmis vakuuttamaan kilpakumppanit tällä viikolla alkavassa Mestarien liigassa.

Arsenal aloittaa oman urakkansa tiistaina Ranskassa, kun vastaan tulee Paris Saint-Germain. Arsenal lähtee otteluun kaksi peräkkäistä Valioliiga-voittoa plakkarissaan.

Wenger kertoo Sky Sportsille, että hän on löytänyt kokoonpanoonsa oikean tasapainon Euroopan kenttiä varten. Siitä käy kiittäminen kesän hankintoja Shokdran Mustafia, Granit Xhakaa ja Lucas Perezia.

Kysyttäessä Wenger sanoo, että Arsenalin tämänhetkinen joukkue voi voittaa Mestarien liigan tänä vuonna.

– Kyllä, uskon niin. Nyt joukkueessa on kokeneita pelaajia, aikaisemmin jouduin peluuttamaan nuorempaa kokoonpanoa resurssien puuttuessa.

– Joukkueen pelaajat ovat nyt 24-30 -vuotiaita. Joukkue on hyvä yhdistelmä fyysistä vahvuutta ja kokemusta, mutta meidän pitää antaa mahdollisuus myös nuorille pelaajille, Wenger toteaa.

PSG:n on huhuttu houkuttelevan Wengeriä Ranskaan, mutta mies vakuuttaa uskollisuuttaan rakastamalleen lontoolaisseuralle. Wengerin sopimus on katkolla kesäkuussa, minkä vuoksi miehen menestystahto myös Euroopan kentillä on kova.

– PSG on hyvä testi meille, koska se on tällä hetkellä ranskan paras seura. Ranskassa taas tuotetaan koko ajan hyviä jalkapallojoukkueita ja hyviä pelaajia, Wenger huomauttaa.

– On jännittävää päästä vertailemaan meidän omaa tasoamme verrattuna muihin joukkueisiin. Huolimatta 170 Mestarien liiga -ottelusta tilanne on aina sama – tahdomme tehdä parhaamme.