Valioliigan mestariseura Leicester City on iskenyt silmänsä Serie A:n Udinesen kovassa nosteessa olevaan Jakub Janktoon. 20-vuotias keskikenttäpelaaja on ollut myös Arsenalin suurennuslasin alla, mutta nyt Guardian kertoo sekä Leicesterin että Bournemouthin olevan valmiina tekemään Janktosta tarjouksen.

20-vuotias parhaiten keskikentän laidalla viihtyvä tshekki pelasi viime kaudella lainalla Serie B:n Ascolissa, jossa hän teki 34 ottelussa viisi maalia ja hurmasi väsymättömällä ravaamisellaan. Tällä kaudella hän on toden teolla murtautumassa Udinesen miehistöön.

Udinese pitäisi mielellään nuorukaisesta kiinni, mutta Jankton sopimus umpeutuu tulevana kesänä. Seurassa pelätäänkin, että Jankto mielii suurempiin ympyröihin, ja tuleva tammikuu on Udinesen viimeinen tilaisuus Janktolla rahastaa. Seuran vähimmäisvaatimuksen huhutaan olevan 9,5 miljoonan euron tuntumassa.