Kuka vielä muistaa sen Radamel Falcaon, joka paukutti Portolle 42 ottelussa 38 maalia? Tai sen Falcaon, joka iski Atlético Madridille 34 maalia 41 otteluun?

Kolme vuotta sitten Falcao siirtyi Atlétista Monacoon. Sen jälkeen ura on ollut yhtä alamäkeä. Kausi 2014-15 meni Manchester Unitedissa ja viime sesonki Chelseassa. Unitedissa kolumbialaishyökkääjä iski neljä Valioliiga-maalia 26 ottelussa. Chelseassa saldo oli yksi maali 10 peliin.

Falcao palaa huomenna Englantiin, kun Tottenham isännöi Mestarien liigassa Monacoa. Ottelun alla Monacon varapuheenjohtaja Vadim Vasilyev otti kantaa Falcaon epäonnistuneeseen Englannin-reissuun.

– Molemmat englantilaisseurat (United ja Chelsea) epäonnistuivat hänen suhteensa. En tiedä, oliko kyse siitä, ettei Manchester Unitedilla ja Chelsealla ollut kärsivällisyyttä tai halua. Mutta olen melko varma, että tällä kaudella Falcao pelaa taas parhaalla tasollaan, Vasilyev sanoi Daily Mailin mukaan.

– On oltava kärsivällinen, mutta isoilla seuroilla on muita asioita mielessä. Jos hankkii tämän tason pelaajan, loukkaantumisen jälkeen vireeseen pääseminen ottaa aikaa ja ottelutuntumaa.

– Hän on sama Falcao kuin aina ennenkin. Olemme nähneet sen harjoituskaudella. Hän tekee maaleja on jatkuvasti pelin sisällä. Hän on motivoitunut ja me olemme motivoituneita.