Vuoden 2015 finaalitappio Mestarien liigassa kaivelee Juventuksen senioriosaston pelaajia yhä. Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci sekä muu joukkue olivat solmineet sopimuksen, joka pitäisi heidät Vanhan rouvan riveissä tavoittelemassa Eurooppalaista gloriaa myös kaudella 2016-2017. Kolmikolla ei ole pelivuosia kovin paljon jäljellä.

Myös Paul Pogban uskottiin olevan osa pelaajien välistä sopimusta. Alvaro Moratakin oli, mutta hän joutui palaamaan Real Madridiin seuran käyttäessä takaisinosto-oikeutta. Mies on kertonut kaipaavansa Juventuksen vanhempia pelaajia ja halunneensa jäädä Torinoon.

Pogba päätti kuitenkin rikkoa yhteistä sopimusta ja lähteä Manchester Unitediin. Juventuksen riveihin jääneet pelaajat tuntevat olonsa petetyksi. Heidän pettymystään syvetää se, että he kuulivat Pogban siirrosta kuten muukin maailma – eivät miehen itsensä kertomana.

– Morata sentään lähetti meille viestin. Hän oli kohtelias. Paulia on helpompi seurata sosiaalisessa mediassa, Buffon harmittelee.

Juventuksen kokenut kaarti tuskin on Pogballe kateellinen hänen ennätyssiirrostaan Old Traffordille, palkankorotuksesta puhumattakaan. He ovat ammattilaisia.

Juventus aloittaa Mestarien liigan voittopokaalin metsästyksen tänään keskiviikkona Sevillaa vastaan. Pogban puuttumisesta huolimatta Max Allegrin luotsaamat raitapaidat lähtevät kauteen yhtenä suurena suosikkina. Joukkueella on riveissään runsaasti kokemusta ja laatua – jälkimmäistä toivat lisää kesän hankinnat Gonzalo Higuaín, Miralem Pjanić sekä Dani Alves.

Pelaajat tietävät seuran valmistautuneen suureen kamppailuun saavuttaakseen Mestarien liigan voiton. Siksi he ovat joukkueessa pysyneet. Ja siksi Pogban lähtö tuntuu niin pahalta.

Lähde: Independent