Kun Sunderlandissa puhutaan muurista, ei tarkoiteta seuran puolustusta. Päinvastoin – Patrick van Aanholtin, Javier Manquillon, Papy Djilobodjin ja Lamine Koneen puolustuslinja oli maanantaina reikäjuustoa, ja reiät löysi kolmesti Evertonin Romelu Lukaku.

Sen sijaan Sunderlandin puolustuksen kommunikointia kiusaa kielimuuri. Sekä Manquillo että Djilobodji ovat uusia tulokkaita Wearsidella, samoin Manchester Citystä lainalla oleva Jason Denayer, joka tuli kentälle vaihdossa. Manquillo on espanjalainen, Djilobodji senegalilainen ja Denayer belgialainen.

– Uusilla pelaajilla vie totta kai aikansa, että he sopeutuvat. Mutta meidän on vaikea ymmärtää heitä kentällä, joten heitä täytyy auttaa harjoituksissa ja löytää yhteinen kieli heidän kanssaan, hollantilainen van Aanholt kertoo the Northern Echon haastattelussa.

– Harjoittelemme kuitenkin joka päivä, ja he ottavat neuvomme hyvin vastaan. Haluamme vain mennä eteenpäin.

Eteenpäin joukkueen onkin mentävä, sillä se jahtaa yhä kauden ensimmäistä Valioliiga-voittoa. Haastavat kauden alut eivät kuitenkaan ole David Moyesin luotsaamalle Sunderlandille vieraita.

– Toivoin tämän kauden alun olevan erilainen, mutta olemme selvinneet tämänkaltaisista tilanteista ennenkin. Tilanne on turhauttava, mutta kausi on pitkä. Pääsemme varmasti vauhtiin ensimmäisen voiton myötä, meidän täytyy vain olla kärsivällinen.