Arsenalin Alexis Sánchez esitteli seuran youtube-kanavalla valintansa kaikkien aikojen kentälliseen. Mukaan ei mahtunut ainuttakaan hänen nykyisistä pelitovereistaan, mutta kun nimilistaa katsoo, asia ei ihmetytä.

Maalille chileläinen valikoi saksalaislegendan.

Oliver Kahn. Hänen intohimonsa ja halunsa voittaa, torjua joka ikisen pallon tekevät hänestä valintani.

Puolustukseen Sánchez asettaisi neljän miehen rintaman.

Carles Puyol on toinen toppareista. Pelasin hänen kanssaan Barcelonassa, ja minun silmissäni hän on todella inspiroiva kapteeni. Puyol luo energiaa ja intoa, ja tartuttaa sitä kanssapelaajiinsa. Toppariparikseen hän saisi Paolo Maldinin, joka Carlesin tapaan taistelee ja voittaa jokaisen pallon. Oikeaksi puolustajaksi laittaisin Cafun. Hänen laitanousunsa olivat fantastisia. Vasemmalle puolelle Roberto Carlos, joka oli aikanaan maailman parhaita pelaajia paikallaan ja hämmästyttävän taitava pallon kanssa.

Keskikentän pohjalle löytyy myös mies, jonka kanssa nykyinen Gunners-dynamo pelasi Katalonian aikoinaan.

Xavi sijoittuisi heti puolustuslinjan yläpuolelle. En ole koskaan nähnyt keskikenttämiestä jonka pallokontrolli on yhtä hyvä. Hän on joukkueensa sydän. Hänen edessään pelaisi taikurimainen Ronaldinho. Diego Maradona olisi edelleen Ronaldinhosta ylöspäin seuraava pelaaja. Me kaikki tiedämme, mihin hän kykeni.

Hyökkäykseen Arsenalin tasoitusmaalin Pariisissa tiistaina iskenyt peluri asettaisi kovan kolmikon.

– Keskelle hyökkäyslinjaa brasilialainen ilmiö, Ronaldo. Tämä on vain minun mielipiteeni, mutta pidän häntä kaikkien aikojen parhaana jalkapalloilijana. Ronaldosta oikealle katsoen sijoittaisin Lionel Messin. Siellä on mielestäni hänen paras sijoituspaikkansa. Vasemmalla puolella pelaisi Pelé. Hänelle tosin antaisin vapauden liikkua missä tahansa, ja tehdä mitä mieleen juolahtaa.