Loukkaantumisia kukaan ei uralleen toivo, mutta joskus ne tulevat eteen todella väärään aikaan.

Niin kävi Steven Defourille, jonka vireillä ollut siirto Manchester Unitediin kauriutui miehen loukkaantumisten vuoksi. Sir Alex Ferguson oli ollut belgialaiseen yhteydessä jo vuonna 2009. Ferguson oli toivottanut Defourille pikaista paranemista ja kertonut seuraavansa tämän edistymistä.

Huhut Defourin siirrosta Englantiin velloivat, mutta siirto ei ikinä toteutunut. Loukkaantuminen oli murskannut Defourin unelmat.

– Jalassani oli avomurtuma, ja olin todella maissa. Ennen loukkaantumisiani minulla oli mahdollisuus päästä Unitediin. Tiesin heidän olevan perässäni. Loukkantumisen jälkeen puolestaan en tahtonut päästä omalle tasolleni, Defour kertoi Sky Sportsille.

Nykyisin Burnleyssa pelaava Defour on kokenut muitakin vastoinkäymisiä urallaan. Siirto belgialaisesta Standard Liégesta Anderlechtiin ei miellyttänyt Liege-kannattajia, joista osa oli Defourille varsin vihaisia.