Walesin Valioliiga-edustaja Swansea sai tänään huonoja uutisia koskien laitahyökkääjäänsä Nathan Dyeria. 28-vuotias englantilais-jamaikalainen joutuu nilkkaleikkaukseen ja on poissa pelistä jopa kaksi kuukautta.

Hiljattain nelivuotisen jatkosopimuksen Swansin kanssa tehnyt pelaaja joutuu kirurgin toimenpiteiden kohteeksi ensi maanantaina, jolloin hänen nilkastaan poistetaan ylimääräistä luukasvua. Vaivasta huolimatta normaalisti harjoittelemaan pystynyt Dyer on ymmärrettävän harmissaan vastoinkäymisestä.

– Olen katkerasti pettynyt. Tunsin tilanteeni hyväksi, ja sain tehtyä hyvän ja ehjän kauteen valmistavaan harjoitusjakson. Olin mukana harjoitusotteluissa ja kauden ensimmäisissä kolmessa ottelussa.

– Yhdysvalloissa pidetyn harjoitusleirin jälkeen tunsin kuitenkin kipua nilkassa, ja menin tutkimuksiin. Kuvaus paljasti ylimääräistä luun kasvua nilkan takasosassa. Juuri nyt en voi tehdä asialle oikein mitään, mutta olen valmis työskentelemään todella lujasti kuntoutumisen jälkeen, päästäkseni mukaan auttamaan joukkuetta.

Dyer oli viime kauden lainalla Leicesterissä, ja palasi Swanseaan toukokuun lopussa.
Hänellä on tilillään esiintymiset yhteensä 144 Valioliiga-ottelussa ja 171 Mestarussarjan pelissä.

Lähde: Swansea