Watfordin lauantainen voitto Manchester Unitedista jaksaa puhuttaa. Nyt sanaisen arkkunsa on avannut Watfordin kapteeni Troy Deeney, jolle joukkueen voitto ei tullut yllätyksenä.

– Ansaitsemme enemmän luottoa. En ole yllättynyt siitä, kuinka hyvin pelasimme. Painostimme hyvin, pelasimme tiiviisti ja taklasimme kovaa.

– Meillä on joukkueessamme muutamia todella laadukkaita pelaajia. Mielestäni olimme parempi joukkue ja loimme enemmän maalipaikkoja. Ja vaikka United teki tasoitusmaalin, me tulimme peliin takaisin, Deeney kuvaili.

Warfordin managerin Walter Mazzarrin voitto Jose Mourinhosta teki myös iloiseksi. Kaksikon työskennellessä Italiassa Mourinho nimitti Mazzarria ”aasiksi”, mutta Mazzarri ei antanut sen vaivata päätään. Hän kertoi jutelleensa Mourinhon kanssa ennen peliä ja sanoi lähtevänsä mielellään tämän kanssa päivälliselle.

– Fanimme kertoivat minulle, että Watford on edellisen kerran voittanut Manchester Unitedin 30 vuotta sitten, joten olen tästä voitosta iloinen, Mazzarri kertoi.

Edellisen kerran Watford on lyönyt Unitedin Graham Taylorin luotsatessa joukkuetta 1986.