Evertonin entinen pelaaja Steven Naismith, 30, sai kotiyleisöltä loistavan vastaanoton, kun hän palasi Goodison Parkille Norwichin paidassa Liigacupin kolmannella kierroksella.

Evertonin kannattajat taputtivat jopa käsiään Naismithin viimeisteltyä ottelun voitto-osuman ensimmäisellä puoliajalla vastahyökkäyksen päätteeksi. Maalissa oli mukana onneakin, sillä laukaus kimposi miehen oman tukijalan kautta verkkoon.

Norwich voitti ottelun maalein 2–0 ja eteni jatkoon. Manageri Alex Neil ei yllättynyt työteliään skottipelaajan saamasta vastaanotosta.

– Mielestäni se kertoo paljon Stevenistä ihmisenä. Sitä ei tapahdu jokaiselle pelaajalle, kun he palaavat takaisin. Moni saa osakseen buuauksia ja haukkuja. He selvästi arvostavat häntä paljon, Neil totesi Sky Sportsille.

– Hän on todella hyvä veikko. Hän tekee töitä äärimmäisen paljon, hän on rehellinen, ja mielestäni useimmat fanit arvostavat sitä paljon, jos pelaaja on rehellinen ja antaa kaikkensa.

Naismith ei ollut päässyt kentälle kolmessa edellisessä liigaottelussa, mutta hän sai mahdollisuuden, kun Neil teki kymmenen muutosta miehistöönsä.

Evertonin manageri Ronald Koeman ei ollut tyytyväinen lopputulokseen, mutta hän ei lähtenyt moittimaan pelaajiaan.

– Jos katsoo Norwichin ensimmäistä maalia, siihen tarvitaan hieman onnea, mutta okei. Jatkamme tästä. Ei ongelmaa, tiivisti Koeman.

Read Norwich

@ReadNorwich
Naismith scoring the world's most Naismith goal. #ncfc
(via @BenBray99)