Pep Guardiolan on turha odotella anteeksipyyntöä Yaya Touren agentilta Dimitri Selukilta. Seluk puolestaan kehottaa Guardiolaa itseään pahoittelemaan tilannetta, johon on Touren järjestänyt.

Norsunluurannikkolainen on pelinappulana Manchester Cityn managerin sekä agenttinsa välisessä sanasodassa. Toure pysynee penkillä kunnes Seluk nöyrtyy pyytämään Guardiolalta anteeksi sitä, että kritisoi tämän päätöstä jättää Toure penkille Cityn edellisessä Mestarien liigan ottelussa.

– Kun Yaya tuli Cityyn, seura voi vain haaveilla Mestarien liigasta. Suurimmat tähdet eivät olisi tulleet Cityyn, mutta Yaya tuli. Hänen saapumisensa jälkeen seura alkoi voittaa titteleitä ja cup-kisoja, ja on nyt Mestarien liigassa, Seluk muistuttaa.

Seluk vastaa Guardiolan puheisiin toteamalla hänen käyttäytyneen kuin kuningas sen jälkeen, kun hän saapui Cityyn. Seura on voittanut kaikki kahdeksan pelaamaansa ottelua Guardiolan alaisuudessa.

– Kenen täällä pitäisi pyytää anteeksi? Guardiolan pitäisi pyytää anteeksi edeltäjältään Manuel Pellegrinilta sekä potkut saaneelta maalivahdilta Joe Hartilta. Guardiola on voittanut muutaman ottelun ja hän uskoo olevansa kuningas. Minä asun Euroopassa ja voin sanoa mitä haluan, eikä Guardiola voi pysäyttää minua, Seluk paasaa Sky Sportsilla.

Miesten väliselle väittelylle tuskin on loppua näkyvissä. Seluk lupaa pyytää anteeksi Guardiolalta, jos hän puolestaan pyytää tekosiaan anteeksi Pellegrinilta, joka sai väistyä espanjalaisluotsin tieltä.

– Guardiolan pitää pyytää myös anteeksi Hartilta. Ei ole normaalia ja oikein tulla Englantiin ja hankkiutua eroon englantilaisista pelaajista. Kun tulet maahan sinun täytyy kunnioittaa maata ja sen ihmisiä.

– Minä kunnioitan Claudio Ranierin kaltaisia managereja, jotka pääsevät tavoitteeseensa ilman suuria rahasummia, Saluk sivaltaa.