Stoke Cityn manageri Mark Hughes on tehnyt selväksi, kuinka turhautunut on seuransa heikkoon kauden alkuun. Hughes purki tuntojaan alisuoriutuneille pelaajille Selhurst Parkin pukuhuoneessa sunnuntaina.

– Hän oli todella vihainen, joukkueen kapteeni Ryan Shawcross kertoi The Guardianissa.

– Ei ole kiva istua pukukopissa, kun on antanut vastustajalle neljä maalia ja kuulee selväsanaisesti, että niin ei saa käydä. Kun häviää tuolla tavalla, ei voi väittää mitenkään vastaan. Sellaista se on ollut kauden alusta lähtien.

– Häviäminen vaikuttaa kaikkien kotielämään, ja hamuamme voittoa epätoivoisesti. Meidän täytyy vain taistella yhdessä. Meidän täytyy tehdä kovasti töitä, saada hitunen onnea ja pitää maali puhtaana, kapteeni kertasi joukkueen menestysreseptiä.

– Saimme Palace-pelin jälkeen ansaittua palautetta. Uskon kuitenkin, että kauden päätteeksi olemme sarjataulukossa korkeammalla kuin nyt. Joskus eteen tulee vaikeita hetkiä ja niistä on mentävä yhdessä läpi. Valioliigassa marginaalit ovat pienet, ja meidän täytyy muistuttaa itsellemme, että jalkapallossa voi tapahtua paljon ja äkkiä.

Manageri Hughesilla on seuran tuki yhä takanaan, ja hänelle on annettu aikaa muuttaa kurssin suunta.

– Hän on johtajamme, ja hänellä on tukemme. Olemme luonnollisesti pettyneitä kauden alkuun, mutta olemme pelanneet vasta viisi ottelua. Markilla on kokemusta, hän tietää, miten Valioliigassa tehdään tulosta, seuran puheenjohtaja Peter Coates sanoi.

– Nämä tulokset eivät voi jatkua ikuisesti, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että asiat muuttuvat.