Swansea Cityn kapteeni Leon Britton on kehottanut pelaajia kunnioittamaan seuran manageria Francesco Guidolinia. Swansea ei ole päässyt voittojen makuun sitten kauden elokuisen avausottelun.

Sekä Neil Taylor että Ki-Sung Yueng ovat kiukutelleet jouduttuaan vaihtoon kesken ottelun. Kaksikko on otettu penkille kahdessa viimeisessä ottelussa. Manageri Guidolin syytti keskikenttäpelaajansa Yuengia huonosta asenteesta.

– Ki-Sung on varmasti ollut pettynyt, mutta me olemme ammattilaisia ja meidän tulee kunnioitta manageria ja muita pelaajia. Jos mistään asiasta on valittamista, käsittelemme sen pukuhuoneessa, Britton kertoo BBC:lle.

Britton sanoo ymmärtävänsä myös, että joukkueessa vallitsee tappioputken vuoksi paljon pettymystä ja tunteiden vuoristorataa.

– Esityksemme Southamptonia vastaan sunnuntaina ei ollut hyvä. Jos pelaamme niin tulevissa kymmenessä pelissä, emme tule saamaan yhtään pistettä. Haluamme tukahduttaa tappioputken ja kääntää pelimme oikeille raiteille. Puhumme pelisysteemistä, mutta jossain vaiheessa menestyksemme on kiinni yksittäisistä pelaajista, Britton sanoo.

Tappioputken päättäminen voi olla Swansealle vaikeaa, sillä se kohtaa seuraavaksi Manchester Cityn sekä Liigacupissa että Valioliigassa. Tulossa ovat myös ottelut Liverpoolia ja Arsenalia vastaan.