Arsenalin vasemmalla laidalla Liigacup-ottelussa pelannut Chuba Akpom kertoi suhtautumisestaan hieman normaalista poikkeavaan pelipaikkaan seuran sivustolla.

Vasta vähän peliaikaa Gunnersin edustusjoukkueessa saanut Englannin eri nuorisomaajoukkueitten vakiokasvo on varsinaiselta pelipaikaltaan kärki, mutta sanoo minkä tahansa paikan kentällä käyvän.

– Tällä hetkellä sanoisin, että pelaan millä tahansa paikalla mielelläni. Tärkeintä on saada minuutteja kentällä. Pelaan vaikka maalissa päästäkseni mukaan joukkueeseen!

4-0-voiton, ja 83 minuutin peliajan jälkeen 20-vuotias oli luonnollisesti tyytyväinen.

– Totta kai tällainen tilanne on aina nautittava. Yritimme sisällyttää mahdollisimman paljon iloa pelaamiseen, mutta tärkeintä oli kuitenkin kurinalaisuus. Minun lisäkseni muun muassa Jeff Reine-Adelaide ja Ainsley Maitland-Niles nuorista pelaajista saivat aikaa ottelussa, ja saimme hienosti apua vanhemmalta kaartilta.

Arsène Wenger peluutti Liigacup-ottelussa huomattavan kokematonta kaartia, avauksessa olivat tutummista nimistä vain Kieran Gibbs, Alex Oxlade-Chamberlain, sekä viime kesän hankinta Granit Xhaka. Siinä missä José Mourinho vaihtoi Notrhamptonia vastaan sisään Zlatan Ibrahimovicin ja Marouane Fellainin, Wenger otti pelin loppuhetkille mukaan hieman tuntemattomampia nimiä kuten Chris Willockin ja Krystian Bielikin.

– Liigacup on meille nuoremmille pelaajille mahdollisuus, jossa pääsemme näyttämään pomolle mihin meistä on. Toivon omalta kohdaltani myös jatkossa lisää minuutteja, ja sen eteen teen töitä treeneissä päivittäin. Tunne, jonka saan astellessani kentälle Arsenalin paidassa on parasta, mitä tiedän.