Liigacupin ottelut jatkuivat keskiviikkona, ja kahdessa Lontoossa pelatussa ottelussa nähtiin myös suomalaisia. Fulhamin maalilla aloitti Jesse Joronen, Queens Park Rangersin puolustuksessa puolestaan Niko Hämäläinen.

Illan ensimmäinen maali nähtiin Fulhamin Craven Cottagella, kun Chelseasta naapuriseurassa lainalla oleva Lucas Piazon puski kotijoukkueen johtoon. Ottelua oltiin pelattu 14 minuuttia. Joronen joutui antautumaan ensimmäisellä jaksolla myös; Aaron Wilbraham toi Bristolin tasoihin 45. minuutilla.

Fulham Football Club

@FulhamFC
44' Goal BCFC. Wilbraham chips Joronen after a neat through ball. FFC 1-1 BCFC

Joronen piti Mökkiläiset pelissä vielä ottelun loppupuolella, mutta joutui varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla antautumaan – Bristol 2-1-voittoon.

@FulhamFC
83' EXCELLENT SAVE! Joronen with a reflex save to deny the Bristol attacker clean through on goal. #COYW

Hämäläisen QPR meni johtoon tasan tunnin kohdalla, Sandron maalilla. Paddy McNair tasoitti puntit 10 minuutia myöhemmin. Lopulta Rangers joutui tunnustamaan Black Catsin paremmakseen samoin luvuin kuin Fulham Bristolin, 1-2.

Manchester United toisella jaksolla voittoon

Kolme perättäistä otteluaan hävinnyt Manchester United pelasi Ykkösliigan Northamptonin vieraana, vajaat 8000 katsojaa vetävällä Sixfields Stadiumilla.

Keskikentällä Valioliigassa kovaa kritiikkiä osakseen saanut Wayne Rooney pelasi kärjessä, ja sai vetopaikan läheltä ottelun seitsemännellä minuutilla. Lepsu siirto valui reippaasti tolpan väärältä puolen. 17. minuutilla United sai epäsuoran vapaapotkun boksissa. Rooney ampui suoraan muuriin, josta kimmonneen paluupallon iski sisään Michael Carrick.

Ottelun ensimmäisellä puolituntisella suurimmat erot joukkueitten välillä löytyivät keskikenttäpelaamisesta, jota Valioliiga-jättiläiset pitivät helposti hallussaan. Kun Northampton pääsi vieraitten päätyyn, pystyivät sen hyökkääjät haastamaan muun muassa Marcos Rojoa ja Daley Blindiä kohtalaisen hyvin. Rooney sai pallon maaliin 31.minuutilla, paitsiosta. Pallo putosi maajoukkuemiehelle Timothy Fosu-Mensahin puskettua sen ensin valtavalla voimalla ylärimaan. Maalikehikon korkein osa kolisi myös toisessa päässä 38. minuutilla, ja vielä ennen taukoa kotijoukkueelle tuomittiin rangaistuspotku. Sergio Romero oli voimaton Alex Revellin alanurkkavedon edessä, 1-1. ”Who are ye?” -chantit kaikuivat kotikatsomosta voimalla.

Sam

@_SamAlex
Looked like an upset was on the cards for a moment, but Northampton Town have equalised

Toisella jaksolla José Mourinho lähetti kentälle sekä Zlatan Ibrahimovicin joka korvasi Memphis Depayn, sekä Marcus Rashfordin, jolle tilaa teki Fosu-Mensah. Unitedin vapautti yli tunnin tuskasta kuitenkin Ander Herrera, jonka valtava pommi boksin ulkopuolelta upposi vasempaan alanurkkaan. Lopullinen niitti tuli Rashfordin toimesta. Northamptonin vapaapotkun jälkeen Herrera purki pallon kotijoukkueen boksiin saakka. Sen rajalle vastaan tullut maalivahti suti ohi pallosta, Rashford sai kuljettaa sen perille asti; 1-3.

Tottenham murskavoittoon, West Ham hädässä loppuun saakka

Valioliiga-joukkueista toisensa kohtasivat Southampton ja Crystal Palace, Swansea ja Manchester City, sekä Stoke ja Hull.

Southamptonissa Charlie Austin jatkoi hyvää virettään vieden Saintsin 1-0-johtoon rangaistuspotkusta 33. minuutilla.

Stoke sai pitkästä aikaa ilon hetken ottelunsa 24.minuutilla, kun Marko Arnautovic osui Pottersille. Hull nousi tasoihin ensimmäisen jakson viimeisellä varsinaisella minuutilla, Ryan Mason maalintekijänä.
Tottenham puolestaan siirtyi kotikentällään johtoon 31. minuutilla Christian Eriksenin maallla. Swansea ja Manchester City etenivät maalittomina, kunnes Gaël Clichy vei vieraat johtoon 49. minuutilla.

Jos Southamptonin avausmaalin teki rutinoidumpi pommittaja, oli 2-0-maalissa asialla huomattavasti kokemattomampi tekijä, 20-vuotias Jake Hesketh – ensimmäisessä edustusjoukkue-ottelussaan.

West Hamin synkkä jakso näytti saavan jatkoa, kun se oli vielä 90 minuutin jälkeen maalittomassa tasatilanteessa Ykkösliigan Accringtonia vastaan. Lopulta 96 minuutin pelin jälkeen Dimitri Payet ratkaisi jatkopaikan Ironsille.

Fulham-Bristol City 1-2 (1-1)