Tottenhamin menestyshaaveet kokivat kolauksen sunnuntain 1-0 -voitossa Sunderlandista, kun ottelun ainoan maalin tehnyt Harry Kane loukkasi nilkkansa ja joutui alustavasti kahdeksi kuukaudeksi sairauslomalle. Maineikas kuntovalmentaja Raymond Verheijen uskoo, että Tottenhamin käskyttäjä Mauricio Pochettino saa ottaa loukkaantumisen omaan piikkiinsä. Jo aiemmin monilla Tottenham-pelaajilla oli takareisiongelmia Mestarien liigan Monaco-ottelun yhteydessä.

-On outoa, kun monien pelaajien takareidet oikuttelevat samassa ottelussa, etenkin kauden alkuvaiheessa, hollantilainen kuntovalmentaja aloittaa.

-Pochettino on mahtava valmentaja ja taktikko, enkä kyseenalaistakaan hänen valmennusosaamistaan yleisellä tasolla, vaan ainoastaan yhtä sen osa-aluetta, harjoittelua.

Verheijen on toiminut kuntovalmentajana Walesin ja Hollannin maajoukkueissa, sekä Barcelonassa ja Manchester Citystä, joten hän puhuu asioista kokemuksella. Pochettinon tyyliä hän pitää aivan liian vaativana.

-Kun Pochettino oli Espanyolissa, joukkue hyytyi kauden lopussa. Sama tapahtui Southamptonissa, ja myös Tottenhamissa kahtena viime keväänä. Hän vaatii pelaajiltaan liikaa.

-Pelaajat hyytyivät kauden lopussa ja sitten heidän täytyi pelata EM-kisoissa. Sen jälkeen seuraava harjoituskausi on se hetki, jolloin pelaajille pitää antaa mahdollisuus virkistäytyä uutta kautta varten. Pochettino on luultavasti treenauttanut heitä liian kovaa ja liian aikaisin. Nilkan nyrjähtäminen on tyypillinen väsyneen pelaajan vamma, Verheijen lataa.

Lähde: TalkSport