Vincent Janssen on valmis täyttämään nilkkavamman vuoksi sivussa olevan Harry Kanen saappaat Tottenham Hotspur’sin hyökkäyksessä.

Lontoolaisseuraan kesällä siirtynyt Janssen avasi maalitilinsä keskiviikkoisessa Liigacupin ottelussa Gillinghamia vastaan iskemällä yhden Tottenhamin viidestä maalista pilkulta.

– Oli kiva tehdä ensimmäinen maali, mutta se ei ole tärkeintä, sillä minulla riittää itseluottamusta. Vaikka en olisi tehnyt maalia keskiviikkona, voisin varmasti tehdä sen seuraavassa ottelussa, Janssen kertoi toimittajille Gillingham-ottelun jälkeen.

– Olen valmis pelaamaan. Olen pahoillani Harryn puolesta ja jos hän olisi kunnossa, haluaisin pelata hänen kanssaan. Hän on todella hyvä pelaaja. Olemme pelanneet joitain pelejä yhdessä, ja ne ovat menneet hyvin. Hänen kanssaan on kiva pelata ja olen oppinut häneltä paljon, 22-vuotias alankomaalainen ylisti seuratoveriaan.

– Olen ollut täällä nyt joitain viikkoja. Jo pre-seasonilla manageri antoi minulle mahdollisuuksia. On kiva saada peliminuutteja ja iloitsen siitä, että pääsen näyttämään osaamistani. Englannissa pelataan fyysistä jalkapalloa ja tänne tullessa pitää tietää, että pelaajat pitävät sellaisesta. Minä pidän siitä myös, joten se ei ole minulle ongelma. Minun täytyy vain sopeutua ja olen onnistunut siinä hyvin.

Janssen on ollut Tottenhamin avauskokoonpanossa Valioliigassa kerran tällä kaudella. Muissa neljässä ottelussa hän on päässyt kentälle vaihdosta. Maalinteossa mies ei ole liigassa vielä onnistunut.

Lähde: espn.co.uk