Manchester City paahtaa voittoputkessa, mutta joukkueen sisällä kaikki ei ole hyvin. Manageri Pep Guardiola ja Yaya Tourén agentti Dimitri Seluk ovat olleet jo jonkin aikaa julkisessa sanasodassa.

Guardiola ei aio peluuttaa Touréta ennen kuin Seluk pyytää sanomisiaan anteeksi. Seluk taas heittää vetää myllyyn uusilla loukkauksilla. Tuoreimmassa lausunnossaan ukrainalainen Seluk syyllisti myös Cityn seurajohtoa.

– Heidän on sanottava Guardiolalle, että ”Yaya on osa perhettämme”. Miten voi olla mahdollista käyttäytyä noin? Seluk sanoi The Sunin mukaan.

– Ei ole sopivaa tehdä noin. Ei ole sopivaa luovuttaa maailmanluokan pelaajan suhteen. Mutta tämä on hänen (Guardiolan) päätöksensä. Hän on hyvä valmentaja, mutta paskamainen ihminen.

– Ok, Guardiola on voittanut pelejä tällä kaudella. Kaikki näkevät vain hänen fantastisen jalkapallonsa. Mutta henkilönä hän on kaukana huipusta. Toistan viestiä, jota on kuultu Barcelonasta Bayern Müncheniin. Moni ihminen ei pidä hänestä.

33-vuotias Touré on tällä kaudella pelannut vain yhden ottelun – Mestarien liigan karsinnoissa. Keskikenttämiehen sopimus päättyy ensi kesänä. Selukin mukaan Touré pysyy näillä näkymin koko loppukauden Cityssä.

– Hänellä on sopimus kesäkuuhun asti, ja hän jää seuraan. Jos he haluavat hänen lähtevän, heidän on juteltava minun kanssani.