West Hamille alkukausi on ollut yhtä kärsimysnäytelmää.

Eurooppa-liigasta Hammers karsiutui romanialaiselle Astralle. Valioliigan kuudesta ensimmäisestä pelistään joukkue on voittanut yhden ja hävinnyt viisi. Maalisuhde on 7-16. Hammers ei ole kertaakaan seurahistoriansa aikana aloittanut pääsarjakautta yhtä huonosti (lue lisää).

Nyt tuli vielä lisää lunta tupaan, kun Arthur Masuakun sairausloman pituudesta saatiin tietoja. Vasen laitapuolustaja loukkaantui viime torstaina pelatussa Liigacupin ottelussa.

– Arthur Masuaku on loukannut polven nivelsiteensä. Viikon kuluttua tiedämme tarkemmin, milloin hän on taas pelikunnossa. Sairausloma kestää ainakin kuusi viikkoa, Hammers-manageri Slaven Bilic kertoi lehdistötilaisuudessa.

Masuaku hankittiin West Hamiin 1,5 kuukautta sitten Olympiakosista. Hän pelasi ennen loukkaantumistaan kaikissa sarjapeleissä. Ongelmallista West Hamin kannalta on se, että joukkueen toinenkin vasen pakki Aaron Creswell on sairastuvalla.

– Jotkut pelaajat voivat pelata eri pelipaikoilla ja täyttää aukkoja. Mutta se on huono juttu, kun kahdella vasemmalla pakilla menee nivelsiteet.

Sunnuntain ottelussa Southamptonia vastaan vasempana pakkina pelasi Real Madridista saapunut Álvaro Arbeloa. On hyvin mahdollista, että hän jatkaa puolustuksen vasemalla laidalla tulevissa otteluissa.

Creswellin ja Andy Carrollin odotetaan palaavan maajoukkuetauon jälkeen, eli 15. lokakuuta. Tällä hetkellä sivussa ovat myös Diafra Sakho ja André Ayew.