Mestarien liigan toinen kierros on käsillä. Jos ei ensimmäisen kierroksen kaltaisia vesisateita tule, tänään pelataan normaalit kahdeksan ottelua – kaikki klo 21.45 Suomen aikaa. Valioliiga-joukkueista ovat tänään tulessa Tottenham ja Leicester.

Pystyykö Spurs pimentämään Eremenkon

TsSKA Moskovan ja Tottenhamin välisessä ottelussa on mielenkiintoinen suomalaisasetelma, kiitos Roman Eremenkon. Romahan iski avauskierroksella maalin Bayer Leverkusenia vastaan. Peli päättyi tasan 2-2. Spurs puolestaan hävisi Monacolle 1-2.

Nyt on Tottenham aika lailla totisen paikan edessä. Moskova ei ole se kaikkein helpoin vieraspelipaikka. Lisäksi Spurs antaa rutkasti tasoitusta loukkaantumisten muodossa. Harry Kane, Danny Rose, Eric Dier, Moussa Sissoko ja Mousa Dembélé ovat kaikki sivussa. TsSKA:lta puuttuu todennäköisesti Alan Dzagoev. Venäläislehti Sport Express ehti jo ladata jutussaan kotijoukkueen pelintekopaineet Eremenkon harteille.

Avauskierroksen perusteella Tottenham hallinnee palloa. TsSKA taas pyrkii pelaamaan melko paljon pitkiä syöttöjä. Eikä sinänsä ihme, kun kohdepelaajana on 203-senttinen Lacina Traoré.

Kertoimet (Mr Green): 3.15-3.40-2.42

Leicesterillä lohkovaiheen isoin haaste

Leicesterin tilanne on huomattavasti parempi kuin Tottenhamin. Ketut voitti avauskierroksella vieraissa Club Bruggen 3-0, joten joukkue pääsee mukavista asemista toiseen peliin. Mitään fakiirejahan tässä ei olla, mutta todennäköisesti Brugge-voitto oli Leicesterille henkisestikin tärkeä. Joukkue huomasi, että sillä on saumat pärjätä tässä turnauksessa.

Porto on toki ihan eri tason vastustaja kuin Brugge. Puhutaan joukkueesta, joka nähdään kausi toisensa perään Mestarien liigan pudotuspeleissä. Nyt saadaan yhä parempaa kuvaa siitä, mikä on Leicesterin iskukyky eurokentillä.

Sairastuvan puolella Ketut antaa enemmän tasoitusta. Nampalys Mendy on vielä sivussa, mahdollisesti myös Kasper Schmeichel. Porton ainoa loukkaantumishuoli koskee Maxi Pereiraa.

Kertoimet (Mr Green): 2.30-3.35-3.45

Mestarien liiga tiistaina

TsSKA Moskova-Tottenham klo 21.45 (Viasat Urheilu HD, Viaplay)
Dinamo Zagreb-Juventus klo 21.45
Borussia Dortmund-Real Madrid klo 21.45
Kööpenhamina-Club Brugge klo 21.45
Leicester-Porto klo 21.45 (Viasat Fotboll HD, Viaplay)
Monaco-Bayer Leverkusen klo 21.45
Sevilla-Lyon klo 21.45
Sporting Lissabon-Legia klo 21.45