Arsenalin manageri Arsène Wenger puhui medialle huomista Mestarien liigan kohtaamista Baselia vastaan silmällä pitäen. Ranskalaisella oli seuran kannattajille huojentavaakin tietoa.

Chelsea-ottelun loistavasti aloittanut, mutta polvensa loukannut Francis Coquelin ei ole mukana keskiviikkona, mutta hänen saamansa vamma ei ole niin paha kuin alkuun pelättiin. Keskikenttämies poistui Emiratesin viheriöltä tuskaisen oloisena, pidellen samaa polvea joka piti tämän sivussa kuukausia viime kaudesta.

– Francis on sivussa huomenna. Hänen vammansa näyttää kuitenkin lievältä, saimme kuvauksista positiivisia uutisia.

Coquelinin odotetaan palaavan täyteen kuntoon kolmen viikon sisällä. Koska viikonlopun ottelu ei tuonut lisää loukkaantumishuolia Gunnersille, tarkoittaa se mahdollista veljesten kohtaamista keskiviikkona; Granit Xhakan veli Taulant pelaa edelleen Baselissa.

– Xhaka pelaa Xhakaa vastaan huomenna, joten kyseessä on perhetapaaminen, Wenger sanoi.

Myös Granitin kasvattajaseura on Basel – eivätkä Arsenalin linkit sveitsiläisiin jää vielä tähänkään.

– Tunnemme Baselin hyvin, koska hankimme Mohamed Elnenyn sieltä.

Olivier Giroud on sivussa ottelusta saatuaan punaisen kortin joukkueen Mestarien liiga -kauden avauksessa Paris Saint-Germainia vastaan. Vaikka hyökkääjä tulikin vaihdosta kentälle Chelsea-ottelussa, hänen pelikuntonsa ensi sunnuntain Valioliiga-otteluun Burnleyä vastaan on vielä kysymysmerkki.