Crystal Palacen puolustaja Pape Souare, 26, vannoo palaavansa takaisin kentille entistä vahvempana. Hän julkaisi koskettavan viestin tukijoilleen tiistaina Instagramissa.

Senegalilainen loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa aiemmin tässä kuussa. Vammoja reisi- ja leukaluihinsa saanut Souare lennätettiin sairaalahoitoon, ja hänen odotetaan olevan poissa kentiltä jopa puolen vuoden ajan.

– Syvällä kiitollisuuden tunteella halusin käyttää tämän mahdollisuuden kiittää kaikkia heidän tuestaan vaikeana aikana, Souare kirjoittaa.

– Perheeni, työperheeni, kaveriperheeni, kannattajaperheeni ja fanit täällä ja kaikkialla. Rukouksenne, viestinne, soittonne, kuvanne, bannerinne ja kaikki muut eleet ovat todella koskettavia ja niitä arvostetaan. Se on auttanut minua jaksamaan. Aion palata takaisin vahvempana teidän vuoksenne, meidän vuoksenne.

Souaren kirjoitus on kerännyt Instagramissa jo tuhansia tykkäyksiä.

It is with a deep feeling of gratefulness that I wanted to take this opportunity to thank all and everyone for their support in the though time. My family, my professional family, my family of friends, my family of supporters and fans; here and everywhere. Your prayers, messages, calls, pictures, banners and all other kind gestures are really touching and appreciated. It’s keep me going. I will come back stronger for you guys, for us. #Godisincontrol 🙏🏾 🇫🇷 C’est avec une grande émotion que je tenais à remercier toutes et chacune des personnes qui me soutiennent durant ce moment difficile. Ma famille, ma famille professionnelle, ma famille d’amis, ma famille de supporters et de fans ici et partout ailleurs. Vos messages, appels, banderoles, photos et tout autre geste me vont droit au cœur et me permettent d’aller de l’avant. Je reviendrai plus fort pour vous, pour nous. #Dieuestaucontrol #everytingiseveryting #👊👊👊

Kuva, jonka Pape Souare (@p.souare_23) julkaisi