Entinen Arsenalin kärkimies Nicklas Bendtner viimeisteli tiistaina ensimmäisen maalinsa Englannin maaperällä sitten uudenvuodenpäivän 2014.

Tanskalainen tykitti Nottingham Forestin johtoon Mestaruussarjan kotiottelussa Fulhamia vastaan. Se ei kuitenkaan riittänyt kolmeen pisteeseen, sillä kamppailu päättyi lopulta tasatulokseen 1–1.

Bendtner, 28, pääsi laukomaan ensimmäisen Forest-maalinsa 60. minuutilla Pajtim Kasamin keskityksen jälkeen. Hän oli jo sitä ennen osunut maalikehikkoon.

– Nicklas Bendtner tarvitsee yhä aikaa tottuakseen uuteen ympäristöön ja uusien joukkuekaverien kanssa pelaamiseen, Nottinghamin päävalmentaja Philippe Montanier tuumi seuran verkkosivuilla.

– Olin kuitenkin erittäin tyytyväinen nähdessäni, että hän sai ansaitsemansa maalin. Toivottavasti se antaa hänelle itseluottamusta.

Thomas Lam ei ollut mukaan Nottinghamin kokoonpanossa. Suomalaismaalivahdit Jussi Jääskeläinen (Wigan), Anssi Jaakkola (Reading) ja Niki Mäenpää (Brighton) seurasivat joukkueidensa edesottamuksia vaihtopenkiltä käsin.

Mestaruussarja tiistaina

Barnsley – Aston Villa 1-1
Birmingham – Preston 2-2
Blackburn – Sheffield W 0-1
Brentford – Reading 4-1
Bristol City – Leeds 1-0
Burton Albion – QPR 1-1
Cardiff – Derby 0-2
Huddersfield – Rotherham 2-1
Ipswich – Brighton 0-0
Nottingham – Fulham 1-1
Wigan – Wolverhampton 2-1