Brittilehti Daily Telegraphin avaama lahjusskandaalivyyhti jatkaa paisumistaan. Lehti paljasti ensimmäiseksi Englannin maajoukkueen managerina toimineen Sam Allardycen ottaneen lahjuksia, mikä johti tämän eroamiseen pestistään.

Nyt lehti on jatkanut paljastuksiaan. Julki on tullut entisen Chelsean hyökkääjän, nykyisen QPR-managerin Jimmy Floyd Hasselbainkin video. Nauhalla entinen peluri ottaa lahjuksia 55 000 punnan verran toimiakseen lähettiläänä Kaukoidässä toimivalle urheilufirmalle. Kyseinen yritys suosittelee pelaajien myymistä hänen seuraansa.

Hasselbaink suostuu lähtemään Singaporeen puhumaan firman sijoittajille, jotka haluavat olla mukana pelaajien siirroissa. Hän kertoo videolla yrityksen edustajiksi tekeytyneille toimittajille:

– Yrittäkää tehdä minut vain iloiseksi… keksikää jokin mukava summa.

Hasselbaink on kieltänyt julkisesti kaiken väärän toiminnan liittyen lahjuksiin.