Italialainen Pino Pagliara on yksi kolmesta pelaaja-agentista, jotka esiintyvät Daily Telegraphin julkaisemalla videolla.

Videomateriaali paljastaa useita managereita, jotka sortuvat lahjusten vastaanottamiseen. Pagliara kertoo BBC:n haastattelussa vakuuttaneensa managerit ja luvanneensa heille tuottoisia sopimuksia.

Pagliara on itse lisensioimaton agentti, joka on tuomittu toimitsijakieltoon viideksi vuodeksi sopupelisyytösten vuoksi vuonna 2005. Pagliara sanoo menneisyytensä tehneen hänestä ”vahingoittuneen tavaran”, jonka puolustukseksi kukaan ei sano mitään, sillä hänet on saatu näyttämään konnalta.

– Mutta katsotaanpa todellisia roistoja. Pahimmat korruptio-ongelmat ovat Englannin peleissä. Kirjalliset tutkimuksemme ovat parhaillaan poliisin ja FA:n tutkittavana, ja niissä käy kyllä selväksi, mitä Valioliigan managerit ovat puhuneet, Pagliara totesi.

Lisäksi Pagliara keskittyi puolustamaan itseään ja sanoi, että hän ei ole ikinä liikutellut rahaa laittomasti. Valheenpaljastinkin on todennut hänen puhuvan totta.